تشکیل و وظایف واحدهای بازرسی

دستورالعمل نحوه تشکیل و وظایف واحدهای بازرسی و نظارت اتاق های اصناف و چگونگی نظارت اتاق اصناف ایران بر عملکرد آنها 

(موضوع بندهای (ش) ماده"27" و (6) ماده "45" قانون نظام صنفی)

 

قیمت مصوب اتحادیه قالیشویی‌/جدول

رئیس اتحادیه قالیشویان گفت:

درحال حاضر ۳۵۰ واحد مجاز قالیشویی در سطح شهر فعال هستند.
حمید محمدی-رئیس اتحادیه قالیشویان- در گفت‌و‌گو با ایلنا، نسبت به فعالیت قالیشویی‌های غیر مجاز در سطح شهر هشدار داد.

به گزارش نامه نیوز، محمدی با اشاره به این که درحال حاضر ۳۵۰ واحد مجاز قالیشویی در سطح شهر فعال هستند بیان داشت: در ماه‌های بهمن و اسفند تعداد قالیشویی‌ها افزایش پیدا می کند. این ها بدون مجوز وارد خانه مردم می شوند. بعضی ها هم فقط جمعه ها قالیشویی می‌شوند و بدون مجوز و مکان استاندارد اقدام به پخش تراکت می‌کنند؛ اگر مردم هوشیار نباشند و قالیشویی های مجاز را انتخاب نکنند، هر اتفاقی که بیفتد اتحادیه پاسخگو نیست.

اودر ادامه تاکید کرد: مردم از طریق لیست اتحادیه قالیشویی های مورد نیاز را انتخاب کنند؛ همچنین در روزهای زوج آگهی قالیشویی های مجاز در روزنامه همشهری را مطالعه کنند و یا با شماره‌هایی که در ۱۱۸ ثبت شده است تماس بگیرند؛ چون این شماره ها با صدور نامه از طرف اتحادیه ثبت شده است؛ این قالیشویی ها مجاز و قابل اطمینان است. در غیر این صورت مسئولیت تخلفات دیگر قالیشویی ها با اتحادیه نیست.

رئیس اتحادیه قالیشویان در رابطه با پلمپ قالیشویی های غیر مجاز گفت: اگر قالیشویی جا و مکان داشته باشد می توان آن را پلمپ کرد اما زمانی که قالیشویی با یک وانت انجام شود و تنها یک تلفن همراه وسیله ارتباطی است را تنها از طریق قوه قضاییه می توان پیگیری کرد.

محمدی با اشاره به اینکه نرخ خدمات قالیشویی نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته است، قیمت خدمات سال ۹۵ را به شرح جدول زیر اعلام کرد:

نوع کار(هر متر مربع) معمولی(تومان)

شامپو شوی(تومان)

درجه یک(تومان)

شست و شوی موکت معمولی ۷۰۰ ۱۱۰۰ ۱۲۵۰
شست و شوی موکت پرزدار و گل برجسته ۱۰۰۰ ۱۴۰۰ ۱۶۰۰

شست و شوی فرش دستبافت ۳۲۰۰ ۵۰۰۰ ۶۰۰۰
شست و شوی فرش دستبافت روشن اعلاء ۳۵۰۰ ۵۵۰۰ ۶۵۰۰
شست و شوی فرش گل ابریشم ۹۷۰۰ ۸۳۰۰ ۹۷۰۰
شست و شوی انواع فرش ماشینی ۲۰۰۰ ۳۰۰۰ ۳۵۰۰

 

منبع: وب سایت رسمی اتاق اصناف تهران

 

کدخبر: 176

۹۰ درصد خشکبار مصرفی کشور از تولیدات داخلی است

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران می گوید:

اکنون بین ۸۰ تا ۹۰ درصد آجیل و خشکبار مصرفی کشور از تولیدات داخلی است، حتی بخشی از این تولیدات به کشورهای متقاضی صادر می شود.
ایران اکونومیست –

‘مصطفی احمدی’ افزود: براین باورم که هر ایرانی باید از کالای کیفی تولید داخل کشور خود استفاده کند.
وی اظهار داشت: به دلیل کمبود تولیدات داخلی در برخی از اقلام آجیل و خشکبار چاره ای جز تامین نیاز کشور از مسیر واردات نداریم که این موضوع طبیعی است و ارتباط چندانی به دولت یا اتحادیه ها ندارد.
احمدی افزایش کیفی محصولات داخلی، کاهش هزینه های تولید داخل، ارایه محصولات با قیمت های متعادل و رقابت پذیری کردن محصولات داخلی نسبت به خارجی را از راهکارهای حمایت از تولیدات داخلی عنوان کرد.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار با بیان اینکه حجم تولیدات داخلی باید به اندازه مصرف و یا حتی بیش از آن باشد، تصریح کرد: تولید داخلی برخی از اقلام همچون گردو، بادام درختی، بادام زمینی نسبت به تقاضای داخلی کمتر است که همین امر می تواند باعث افزایش قیمت ها شود، اما برای تعادل قیمت ها در بازار بخشی از نیاز کشور تامین و وارد می شود.
به گفته وی، در ایام پرمصرف سال مثل ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اگر بخشی از گردو مورد نیاز کشور از طریق واردات تامین نشود، قیمت هرکیلو گردوی ایرانی به بیش از یک میلیون تا یک میلیون و ۱۰۰ هزار ریال می رسد.
احمدی درباره وضعیت بازار بادام درختی افزود: اکنون تولید بادام درختی داخلی کفاف نیاز کشور را نمی دهد اما به دلیل کیفی بودن این محصول با نرخی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰هزار ریال بالاتر از نوع خارجی عرضه می شود،این درحالیست که بادام خارجی به شکل فله ای و در سایز و اندازه های مناسب وارد می شود.
به گفته وی، تولید بادام زمینی (آستانه ) در گذشته بخش عمده بازار داخلی را تامین می کرد درحالی که اکنون به دلایل مختلف از جمله تغییر کاربری اراضی کشاورزی در این منطقه تولید این محصول به شکل قابل توجهی کاهش یافته است.
وی با تاکید بر بالابودن کیفیت اقلام آجیل و خشکبار ایرانی نسبت به خارجی آن، افزود: بادام زمینی آستانه هرکیلو با قیمت ۲۶۰ هزار ریال (۲۶ هزارتومان) عرضه می شود درحالی که جنس خارجی آن کیلویی ۱۰۰ هزار ریال است و این تفاوت قیمت ۱۰۰ درصدی منجر به افزایش مصرف محصولات خارجی می شود که به نفع تولیدکنندگان داخلی نیست.
احمدی اضافه کرد: در واقع افزایش قیمت محصولات خوراکی منجر به کاهش مصرف می شود که ضربه ای به تولید داخل به شمار می رود.
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار معتقد است برای حمایت از تولید داخلی باید هزینه های تمام شده تولید کاهش یابد تا محصولات با قیمت های متعادل عرضه شوند.
این مقام مسئول افزود: در برخی اقلام آجیل و خشکبار کشور همانند بادام هندی ما تولید داخلی نداریم بنابراین به دلیل وجود تقاضای بالا چاره ای جز واردات رسمی این محصول نیست تا بازار آن تامین شود در غیر اینصورت باید در انتظار ورود این محصول به شکل قاچاق و با قیمت های نامتعارف باشیم.
به گفته احمدی برخی اقلام همچون تخمه آفتابگردان به میزان کافی در کشور تولید می شود. امسال متاسفانه تخمه آفتابگردان خوی روی دست کشاورزان ماند زیرا هزینه های تولید داخلی این محصول بالاتر از نمونه خارجی آن است . به طور مثال تخمه فله ای ایران به نرخ بین ۱۰۰ هزار تا ۱۳۰هزار ریال است، اما تخمه فله ای خارجی کیلویی ۴۰ هزار ریال وارد می شود که در صورت فرآوری به نرخ ۶۰ تا ۸۰ هزار ریال می رسد، بنابراین مشخص است خریدار جنس را با قیمت مناسب خریداری می کند.
وی اضافه کرد: اکنون آنچه که روی دست کشاورزران خوی مانده باعث شده تولید کنندگان برای سال آینده انگیزه ای برای تولید این محصول نداشته باشند.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار به مردم توصیه کرد برای حمایت از تولید داخلی بهتر است حتی در صورت بالا بودن قیمت، انتخابشان مصرف محصول کیفی ایرانی باشد.
احمدی تاکید کرد، در واقع با افزایش تولید، کاهش هزینه های تمام شده و ارایه محصولات با قیمت مناسب می توانیم محصولات ایرانی را به نسبت محصولات خارجی رقابت پذیر کنیم.
به گزارش ایرنا، به تازگی رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران اعلام کرد: آجیل و خشکبار شب عید و ایام نوروز تامین است و قیمت برخی اقلام آن نسبت به سال گذشته حدود ۱۰درصد کاهش دارد. با افزایش تولید در برخی اقلام آجیل و خشکبار همچون انواع تخمه، کشمش و انجیر با کاهش نسبی قیمت مواجه شده ایم.
همچنین امسال ۲۱۰ هزارتن پسته در کشور تولید شده که نسبت به پارسال افزایش دارد اما به دلیل صادراتی بودن این محصول نرخ آن ثابت مانده و کاهش قیمت نداشته است.

 

منبع: وب سایت رسمی اتاق اصناف تهران

 

کدخبر: 175

قیمت برخی از شیرینی های شب عید

رئیس اتحادیه قنادان گفت:

قیمت های شیرینی شب عید بر اساس کیفیت تعیین می شود وهمه قنادی ها و شیرینی فروشی های تهران و سراسر کشور به طور مستمر از سوی وزارت بهداشت، بازرگانی، اصناف کشور و اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان تحت نظارت و بازرسی بهداشتی و قیمتی قرار دارند.
به گزارش مطاف۲۴ به نقل از افکارنیوز، علی بهره مند با اشاره به اینکه همه قنادی ها و شیرینی فروشی های کشور آمادگی عرضه شیرینی با کیفیت برای مصرف شب عید را دارند اظهار داشت : قیمت انواع شیرینی از اردیبهشت ماه سال ۹۳ هیچ تغییری نداشته است و قیمت انواع شیرینی شب عید نیز با قیمت های مصوب طول سال در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: از آنجا که به طور معمول در ایام نوروز از شیرینی های ریز همچون نخودچی، برنجی، گردویی، نارگیلی، شیرینی های خانگی و سوهان عسلی مصرف می شود، نرخ این نوع محصولات برحسب کیفیت مواد اولیه و نوع محصول خواهد بود اما نسبت به قیمت شیرینی های مصوب نرخ متفاوتی نخواهد داشت.
وی به نرخ مصوب پنج قلم شیرینی پرمصرف اشاره کرد و گفت: براساس قیمت مصوب، هرکیلوگرم شیرینی تر و خامه ای درجه یک ۱۵۰ هزار ریال، شیرینی برنجی معمولی ۱۲۵ هزار ریال،شیرینی گل محمدی ۱۲۰ هزار ریال، شیرینی زبان و پاپیونی ۱۲۵ هزار ریال و کیک یزدی ۹۰ هزار ریال است.
رئیس اتحادیه کشوری قنادان، اظهار داشت: از آنجائیکه قیمت پیشنهادی ما تاکنون مورد تایید نهادهای ناظر نرسیده است، تا اردیبهشت ماه سال ۹۶ هیچ تغییری در نرخ شیرینی نخواهیم داشت و این محصولات براساس مصوبه سال ۹۳ عرضه می شوند.
وی با بیان اینکه رضایت مردم در اولویت برنامه های این اتحادیه ما قرار دارد، افزود: در صورتی که مردم در خصوص قیمت یا کیفیت محصولات عرضه شده در قنادی ها و شیرینی فروشی های تهران شکایتی داشته باشند، می توانند در تهران با شماره تلفن ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۴۹۹ و در شهرستان ها با اتحادیه مربوطه تماس بگیرند.

 

منبع: وب سایت رسمی اتاق اصناف تهران

 

کدخبر: 174

حداکثر قیمت مرغ در شب عید ۷۵۰۰ تومان / عرضه و فروش ماهی در نمایشگاه بهاره

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی:

حداکثر قیمت مرغ در شب عید ۷۵۰۰ تومان / عرضه و فروش ماهی در نمایشگاه بهاره

 

حداکثر قیمت مرغ در شب عید ۷۵۰۰ تومان / عرضه و فروش ماهی در نمایشگاه بهاره

 

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی در مورد بازار مرغ و ماهی در آستانه شب عید گفت: در آستانه شب عید با افزایش قیمت مرغ و ماهی مواجه نمی شویم، عرضه مازاد بر تقاضا است.
مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران از حضور چند تن از اعضای اتحادیه پرنده و ماهی در نمایشگاه بهاره امسال خبر داد و گفت: اعضای اتحادیه پرنده و ماهی در نمایشگاه بهاره امسال در پارک ارم، حکیمیه و بوستان ولایت حضور دارند و تنها به عرضه و فروش ماهی اقدام می کنند.

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی قیمت مرغ را ۷ هزار و ۲۰۰ تومان و ۷ هزار و ۵۰۰ تومان عنوان کرد و در مورد ارزان ترین و گران ترین قیمت ماهی نیز گفت: ماهی آزاد پرورشی با نرخ هر کیلوگرم ۸ هزار تومان و ماهی سفید به قیمت هر کیلوگرم ۴۴ هزار تومان از گران ترین ماهی ها به شمار می آیند،؛ همچنین هر کیلوگرم ماهی قزل آلا به قیمت ۱۳ هزار تومان، ماهی سالمون ۱۶ هزار تومان، ماهی شیرجنوب و حلواسیاه به قیمت ۳۰ هزار تومان به فروش می رسد.


منبع: سایت رسمی اتاق اصناف ایران

 

کدخبر: 173

مصوبات ۹ گانه ستاد تنظیم بازار برای کنترل قیمت‌ها در شب عید

رئیس ستاد تنظیم بازار گفت: شکر در بسته‌های کم‌هزینه ( پلاستیکی) ۱، ۳ و ۵ کیلویی با قیمت بسته‌بندی ۹۰۰ و ۱۰۰۰ گرمی به ترتیب ۲۹۵۰ و ۳۲۰۰ تومان بدون سود عمده و خرده‌فروشی در شبکه‌های توزیع و فروشگاههای زنجیره‌ای عرضه شود.

 

 

مصوبات ۹ گانه ستاد تنظیم بازار برای کنترل قیمت‌ها در شب عید

 

 

به گزارش خبرنگار بخش کشاورزی خبرگزاری تسنیم، در جلسه اخیر ستاد تنظیم بازار برای کنترل قیمت ها در ایام پایانی سال تصمیمات متعددی برای کاهش تعرفه واردات و عرضه کالاهای اساسی و ضروری مانند مرکبات و موز شکر، کره، برنج و گوشت  توسط دولت برای تنظیم بازار مطرح شد.

در این نشست علاوه بر اعلام تسهیل شرایط واردات برخی از محصولات مورد نیاز اعلام شده است کالای مانند شکر که در ماه های گذشته با افزایش قیمت قابل ملاحظه‌ای و یک باره‌ای مواجه شده بود، با قیمت مصوب و بدون در نظر گرفته شدن سود خرده فروش و عمده فروشی توسط شرکت بازرگانی دولتی در سطح خرده فروشی ها مورد نظر صنفی و فروشگاه های زنجیره‌ای توزیع شود.

شرح نامه محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور و رئیس ستاد تنظیم بازار به اعضای ستاد هدفمندی یارانه‌ها و کارگروه تنظیم بازار به شرح زیر است:

با استناد به بخش نامه های معاون اول رئیس جمهور که با توجه به اختیارات تبصره 3 قانون اصلاح قانون تعزیرات حکومتی مصوب 1373 صادر شده است و با توجه به تاکید ریاست محترم جمهور در جلسه مورخ 95/10/26 هیئت محترم وزیران جلسه فوق‌العاده کارگروه تنظیم بازار دوشنبه مورخ 95/10/27 تشکیل و مقرر گردید:

1-توزیع گوشت گرم گوسفندی (لاشه)‌ و گوشت منجمد گوساله توسط شرکت پشتیبانی امور دام تا رسیدن قیمت‌ها به سطح سال گذشته تداوم یابد و علاوه بر توزیع در میادین میوه و تره‌بار در فرودشگاههای عرضه مستقیم (ملاصدرا، کمیل و ...) و واحدهای صنفی منتخب تسری یابد.

1-1- سازمان دامپزشکی و سایر دستگاههای اجرایی ذیربط تسریع لازم در انجام تشریفات قانونی واردات اعمال نمایند.

- با توجه به کاهش تعرفه واردات هماهنگی لازم با واردکنندگان عمده جهت واردات گوشت قرمز مورد نیاز و افزایش میزان توزیع با مراکز واردات عمده مصرف اقدام نمایند.

2-2- با توجه به کاهش تعرفه به حذف مابه‌التفاوت برنج موجودی برنج بازرگانی دولتی با نرخ مصوب بدون محدودیت از طریق شبکه‌های فروشگاههای زنجیره‌ای و تعاونی‌های مصرف کارمندی و کارگری به همراه با سبد کالایی وزارت رفاه توزیع گردد

3-3- کره : هماهنگی لازم با واردکنندگان عمده و واحدهای بسته‌بندی کره جهت عرضه فوری موجودی کره در قالب بسته‌های 50 و 100 گرمی با قیمت 1500 و 2900 تومان به عمل آید.

1-3- شرکت بازرگانی دولتی در اسرع وقت 5 هزار تن کره وارد و با قیمت تمام شده و بسته‌بندی توزیع نماید.

1-4 - علاوه بر عرضه شکر از طریق بورس واحدهای صنعتی در اسرع وقت شکر در بسته‌های کم‌هزینه ( پلاستیکی) 1، 3 و 5 کیلویی با قیمت مصوب بدون سود عمده و خرده‌فروشی در شبکه‌های توزیع و فروشگاههای زنجیره‌ای عرضه شود. (بسته‌بندی 900 و 1000 گرمی به ترتیب 2950 و 3200 تومان) 

شرکت بازرگانی دولتی ایران مکلف است نسبت به بسته‌بندی شکر سفید به ذخایر با رعایت نرخ‌های مصوب و عرضه آنها در شبکه‌های منتخب اقدام نماید.

5- پرتقال، نارنگی و موز: وزارت جهاد کشاورزی با توجه به کاهش تعرفه نارنگی، پرتقال و موز برنامه‌‌ریزیهای لازم جهت تامین این اقلام طبق دستورالعمل با تامین 100 هزار تن مرکبات علاوه بر تعهد شدید داخلی قبلی بر اساس مصوبات تنظیم بازار اقدام و در ایام نوروز با نرخ مصوب توزیع نماید.

6- سازمان برنامه و بودجه کشور تسهیلات مورد نیاز خرید و ذخیره‌سازی اقلام فوق را با اولویت تامین نماید.

1.6 بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تسهیلات مورد نیاز دستگاههای مباشر را بدون فوت وقت تامین نمایند. دستورالعمل عملیاتی هر بند و اصلاحات آن مستقیما توسط معاونین ذیربط حسب مورد در وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت معدن  و تجارت تهیه و پس از تایید دبیرخانه تنظیم بازار مورد عمل قرار گیرد.

7- اعمال نظارت دقیق بر بازار در همه اقلام 61 گانه لیست مورد پایش از جمله اقلام فوق در همه مراحل تامین و توزیع از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان انجام گرفته و گزارشات آن به موقع به دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار ارسال می‌گردد.

1.7 دستورالعمل عملیاتی هر بند و اصلاحات آن مستقیما توسط معاونین ذیربط حسب مورد دو وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت تهیه و پس از تایید دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار مورد عمل قرار گیرد.

8- به منظور رصد و نظارت در اجرای این تصمیمات جلسات کارگروه ویژه با حضور قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی، دبیر کارگروه تنظیم بازار، مدیر عامل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی و حسب مورد اعضای مدعو روزانه تشکیل و نتایج آن به اینجانب منعکس گردد.

9- وزارت صنعت، معدن و تجارت با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی مکلف است با مباشرت اتاق اصناف ایران در سراسر کشور نسبت به برقراری نمایشگاههای بهاره فروش به عرضه مستقیم کالا اقدام نماید.

 

منبع : وب سایت رسمی خبرگزاری تسنیم

 

کد خبر : 172

رییس اتحادیه هتل‌داران خبر داد

تخفیف ۴۰ درصدی هتل‌های تهران در ایام نوروز

رییس اتحادیه هتل‌داران خبر داد

 

رییس اتحادیه هتل‌داران و هتل آپارتمان تهران گفت: در طول ایام عید نوروز هتل های تهران تخفیف ۴۰ درصدی را در اقامت مسافران اعمال خواهند کرد.

محمد علی فرخ مهر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تخفیف هتل ها در تهران در ایام عید، گفت: از روز اول عید تا روز سیزدهم، هتل های تهران به مسافران تخفیف ۴۰ درصدی در اقامت خواهند داد. با توجه به اینکه تهران در ایام عید خلوت می شود، مسافران می توانند از پتانسیل های گردشگری تهران در این ایام استفاده کنند.

وی با بیان اینکه هتل غیرمجاز و بدون مجوز در تهران نداریم، ادامه داد: در حال حاضر تمام هتل های تهران دارای مجوز از اتحادیه و سازمان گردشگری و میراث فرهنگی هستند، بعضی از محل های اسکانی که با عنوان خانه مسافر و به صورت آپارتمان مبله در اختیار بعضی مسافران قرار می گیرند، ممکن است بدن مجوز باشند که در حال شناسایی و پلمب این گونه واحدها هستیم.

رییس اتحادیه هتل داران و هتل آپارتمان تهران با اشاره به اینکه نرخ نامه باید در معرض دید مشتری قرار گیرد، افزود: نرخ نامه مصوب اتحادیه و سازمان گردشگری و صنایع دستی با توجه به تعداد ستاره و نوع هتل تعیین می شود و این نرخ نامه علاوه بر اینکه در معرض دید مشتری قرار می گیردف در سایت هتل داران تهران و سازمان گردشگری نیز موجود است.

فرخ مهر درباره جریمه واحدهای متخلف خاطر نشان کرد: در صورتی که تخلف محرز شود علاوه بر برگشتن پول مسافر، سازمان تعزیرات حکومتی واحد متخلف را متناسب با نوع تخلف جریمه خواهد کرد.

 

منبع : وب سایت رسمی خبرگزاری ایسنا

 

کد خبر : 171

معاون اجرایی رئیس جمهور

آرامش در بازار حاکم است / مسئولیت تنظیم بازار شب عید با مجموعه نظام صنفی

 

	معاون اجرایی رئیس جمهور

 

 

معاون اجرایی رئیس جمهور با اعلام اینکه کاهش تعرفه‌ ۸ کالای اساسی با پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی تصویب شد، گفت: وزرای صنعت و کشاورزی هر دو در خصوص تنظیم بازار مسئولیت دارند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران به نقل از خبرگزاری ها، محمد شریعتمداری صبح امروز در حاشیه هشتمین اجلاسیه دوره ششم نمایندگان اتاق ایران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مسئولین تنظیم بازار شب عید مجموعه نظام صنفی هستند و در بخش‌های مختلف وزرای صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی مسئولیت امور را برعهده دارند.

وی افزود: برای هماهنگی این دو وزارتخانه اقداماتی در دولت در دست اجرا است و جلساتی نیز در این خصوص برگزار شده است.

معاون اجرایی رئیس جمهور ادامه داد: در عموم کالاها شرایط مطلوبی برای تأمین نیاز شب عید وجود دارد و آرامش در بازار حکم فرماست.

وی تصریح کرد: کمیسیون نظارت با ریاست فرمانداران در استان‌ها درحال برگزاری است و مسئله بازار را در همه مناطق تحت نظر دارند.

شریعتمداری گفت: ایجاد نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا برای عرضه کالاها با قیمت کمتر نیز در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در برخی اقلام نیز احساس کردیم برای تنظیم بازار نیازمند اقدامات ویژه ای هستیم به همین منظور کاهش تعرفه‌ها اعمال شد و همچنین اقدامات ذخیره سازی با کمک بخش خصوصی صورت پذیرفت تا کمبودهای احتمالی نیز رفع شود.

معاون اجرایی رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که چرا در چند ماه مانده به شب عید و انتخابات ریاست جمهوری بدون جلب رضایت وزارت جهاد کشاورزی به یک باره تعرفه واردات ۸ کالای اساسی و حساس کاهش یافت، گفت:  هر تغییری در نظام تعرفه باید به پیشنهاد وزارتخانه ذی ربط صورت گیرد تا قابلیت طرح در دولت داشته باشد.

وی افزود: تعرفه‌ها اگر قرار است تغییر کند قانونگذار اعلام کرده که با پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی باشد و کمیسیون ماده یک نیز موضوع تعرفه‌ها را در کشور ساماندهی می‌کند و در نهایت باید اذعان داشت که تغییر در نظام تعرفه‌ها با طی شدن این مراحل صورت می‌گیرد.

رئیس ستاد تنظیم بازار ادامه داد: برای برخی از اقلام نیز تمهیدات فصلی داریم و تعرفه‌ها را کاهش می‌دهیم تا در زمان برداشت محصول حمایتی از تولیدکنندگان صورت گیرد و بعد از فصل برداشت که باید کالا در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد اجحافی در حق آنها انجام نشود.

وی برای توضیح بیشتر گفت: با پیشنهاد وزارتخانه‌های تولیدی تعرفه‌ها را تغییر می‌دهیم و محدودیت‌های مقداری را نیز برطرف می‌کنیم. این کالاها برای زندگی مردم تأثیرگذار هستند و باید برای کنترل امور مصرف کننده و تولیدکننده را به صورت همزمان در نظر گیریم.

 

منبع : وب سایت رسمی اتاق اصناف ایران

 

کد خبر : 170

کالای خارجی در نمایشگاه بهاره امسال عرضه نمی شود

	کالای خارجی در نمایشگاه بهاره امسال عرضه نمی شود

 

 

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: به منظور حمایت از تولیدات داخلی، هیچ

کالاهای خارجی درنمایشگاه های بهاره عرضه نمی شود مگر آنکه در آن

بخش، کالای تولید داخل وجود نداشته باشد.

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران طی گفتگویی با رادیو ایران از تدوین شاخصه هایی برای برگزاری نمایشگاه بهاره خبر داد و گفت: کالاهایی که در نمایشگاه بهاره عرضه می شوند، باید ۱۵ تا ۲۰ درصد نسبت به بازار ارزان تر باشند ضمن آنکه در کیفیت کالاهای عرضه شده نمایشگاه بهاره باید اهتمام خاص شود و کنترل کیفیت از سوی بازرسین صورت پذیرد.

فاضلی در ادامه تصریح کرد: بخشی از اصناف کشور کماکان با برگزاری نمایشگاه های بهاره مخالف هستند؛ بنده هم شخصا راغب به برگزاری نمایشگاه های بهاره به منظور تامین کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم در شب عید نیستم زیرا فضا و امکانات موجود برای برگزاری نمایشگاه های بهاره مناسب نیست.

وی گفت: در شرایط فعلی برای تامین کالا با مشکل مواجه نیستیم زیرا به اندازه کافی در سطح شهر، مراکز خرید و فروشگاه های بزرگ کالا وجود دارد.

رئیس اتاق اصناف ایران همچنین برگزاری نمایشگاه های بهاره را تنها در صورت موافقت و تاییدیه اتاق اصناف، فرمانداران و سازمان صنعت و معدن و تجارت شهرستان مجاز دانست.

 

منبع : وب سایت رسمی اتاق اصناف ایران

 

کد خبر : 169

برنامه تعاون روستایی ایران برای ذخیره سازی 40 هزار تن میوه شب عید

 

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: برنامه این سازمان برای خرید و ذخیره

 

سازی 40هزار تن میوه شب عید با هدف تنظیم بازار شروع شده است.

 

برنامه تعاون روستایی ایران برای ذخیره سازی 40 هزار تن میوه شب عید

 

حسین صفایی در حاشیه آیین معارفه مدیر تعاون روستایی استان خوزستان گفت: ذخیره سازی میوه شب عید با خرید پرتقال مرغوب تامسون شمال انجام می شود و نگرانی از نگهداری و عرضه آن در شب عید 1396 وجود ندارد.

وی با بیان اینکه هر سال سازمان تعاون روستایی برای ذخیره سازی میوه شب عید برنامه ریزی می کند افزود: امسال با توجه به یخبندان سوم تا 6 آذر ماه در مناطق غربی مازندران مشکلاتی برای خرید میوه پیش آمد ولی امیدواریم با رسیدن به ذخیره اطمینان بخش میوه شب عید ، مشکلی پیش نیاید.

وی گفت: تاکنون 15هزار تن پرتقال یخ زده به قیمت 550تومان برای مصارف صنعتی از باغداران مازندران خریداری شده ضمن آنکه با هماهنگی ستاد مدیریت بحران استانداری مازندران 130هزار تن پرتقال درجه 3 سرمازده به قیمت 350تومان خریداری و سپس امحا شده است.

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران تشکیل شرکت های سهامی زراعی برای 2 هزار و 500هکتار در اراضی زیر پوشش طرح 550هزار هکتاری و سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی را دو ماموریت اصلی برای این سازمان بیان کرد.

صفایی افزود: به طور قطع با اجرای کامل طرح کشاورزی 550هزار هکتاری که در تاریخ کشاورزی ایران بی سابقه است سهم تولید محصولات کشاورزی خوزستان به طور قابل ملاحظه ای افزایش می یابد از این رو باید تشکل های تعاونی و شرکت های سهامی زراعی در این طرح شکل گیرد.

وی استان خوزستان را قطب اصلی و اول کشاورزی ایران بیان کرد و افزود: با این حال این استان از نبود صنایع تبدیلی و فراوری که در زنجیره تولید مزرعه تا سفره نقش آفرینی کند به شدت در مضیقه قرار دارد.

رئیس هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی خوزستان را با توجه به وفور تولیدات کشاورزی در آینده اجتناب ناپذیر توصیف کرد و افزود: باید تدبیری اندیشیده شود تا سود نهایی زنجیره غذایی و کشاورزی در سبد درآمد کشاورزان دیده شود.

وی به وجود 60انبار ، سیلو و سردخانه در استان خوزستان اشاره کرد و گفت: این تعداد با توجه به حجم زیاد تولیدات کشاورزی استان که سالانه به 14.5میلیون تن می رسد کافی نیست.

 

منبع : وب سایت رسمی خبرگزاری ایلنا

 

کد خبر: 168

قبلی بعدی
بالا